Kalėdų šurmulys

Dar tebesklandant Šv. Kalėdų dvasiai, gruodžio 27 dieną sodeliečiai rinkosi į Kalėdinę popietę – susirinkimą prie eglutės, kad dar kartą šiais metais pabūtu kartu su kaimynais, patirtu bendravimo džiaugsmą.
O kokios Kalėdos be Kalėdų senelio... Šiais metais į Sodelius Kalėdų senelis su Snieguole atlėkė su keturračiu. Pasirodęs Senelis nudžiugino ne tik vaikučius, bet ir suaugusius. Pabendravęs, padainavęs, pašokęs, paklausęs ne tik ne tik vaikučių, bet ir suaugusiųjų sakomų eilėraščių, Kalėdų Senelis apdalino sodeliečius lauktuvėmis ir išvyko pas kitus vaikučius .
Išlydėję senelį visi susėdo prie bendro stalo. Nuveiktus darbus apžvelgė bendruomenės pirmininkė Vaida Sarapienė. Žmonės dalinosi praėjusių metų džiaugsmais ir rūpesčiais, sprendė jiems rūpimus klausimus. Buvo pasveikinti bendruomenės nariai šiais metais atšventę jubiliejus. Tapo tradicija labiausiai prisidėjusiems prie bendruomenės veiklos padėkoti: veikliausiems bendruomenės nariams įteiktos vardinės dovanėlės. 
Renginio dalyviai dar ilgai nesiskirstė, ragavo savo ruoštus patiekalus, smagiai kalbėjosi, bendrai dainavo. Džiaugiamės gražia vakarone!