Sodeliečiai susirinko įvertinti praėjusių metų darbus

Ateina laikas, kai norisi prisiminti kuo praėję metai buvo lemtingi, geri ir dosnūs bendruomenei. Pasidžiaugti žmonėmis pildančiais bendruomenės gerų darbų aruodą, iš kurio galima pasisemti patirties, išminties, jėgų gyvenimui dabartyje bei kūrybinių minčių ateičiai. Ateina laikas, kai norisi dėkoti... už rūpestį, dėmesį, palaikymą...

Balandžio 6 d. įvyko Sodelių kaimo bendruomenės narių visuotinis ataskaitinis – rinkiminis  susirinkimas. Bendruomenės pirmininkė pristatė svarbiausias veiklos sritis, apžvelgė atliktus darbus, pasidžiaugė bendruomenės laimėjimais. Buvo pasveikinti bendruomenės nariai kurie atšventė jubiliejus, o jų buvo gausus ir garbingas būrys.

Bendruomenės nariai dalinosi praėjusių metų džiaugsmais ir rūpesčiais. Į rūpimus klausimus atsakė svečiai: Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus viršininkas Darius Marciuška, Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Renata Gustaitienė, Karsakiškio seniūnijos seniūnė Rima Jaškūnienė.

Balandžio 6-oji - Saugaus eismo diena. Minint šią dieną organizuojama daug renginių, kurių metu primenama apie saugumą kelyje, skatinama atsigręžti į save, kelyje elgtis dėmesingai, gerbti šalia esantį kitą eismo dalyvį, būti tolerantiškiems kitų eismo dalyvių atžvilgiu. Saugoti ne tik savo gyvybę ir sveikatą, bet ir kitų eismo dalyvių.  Saugaus eismo dienos proga, bendruomenės nariams įteiktos eismo saugumo dovanėlės., kad bendruomenės nariai visur ir visada būtų saugūs.

 

Renginio dalyviai po susirinkimo dar nesiskirstė, smagiai kalbėjosi, vaišinosi kava ir arbata, apžiūrėjo margučių parodą. O paliktai toliau dirbti tarybai bei pirmininkei, linkėjo prasmingų darbų, naujų idėjų ir gražaus bendradarbiavimo bendruomenėje.